Op zoek naar versterking op het gebied van communicatie? 

Mijn naam is Nina Rang en ik ben sinds 2008 zelfstandig communicatieadviseur met de focus op de (geestelijke) gezondheidszorg, onderwijs en wetenschap.

Ik werk graag voor klanten die een wezenlijke bijdrage leveren aan onze maatschappij en de wereld waarin we leven.

Of het nou gaat om communicatieadvies of om de uitvoering (of allebei): ik doe het graag!

Naast communicatieadviseur ben ik ook online ondernemer en iniatiefnemer/ontwikkelaar van het online  coachprogramma Zo graag een Baby en ontwerp ik online coach/kennisprogramma’s in opdracht.

Zo graag een Baby draagt bij aan de psychosociale ondersteuning van mensen met een onvervulde kinderwens. Ik zet me in om dit programma als standaard (en vanzelfsprekend) onderdeel van fertiliteitsbehandelingen te implementeren. Klik op het logo voor meer info ;).

Communicatieklussen

Ik verzorg (tijdelijke) ondersteuning op het gebied van communicatie bij bedrijven, non-profitorganisaties, communicatie- en reclamebureaus. Voor projectmanagement, redactionele werkzaamheden, communicatieadvies, vormgeving en organisatie van evenementen kun je mij inschakelen! Ik help graag (startende) organisaties die de communicatie willen professionaliseren en/of uitbouwen.

Kleinschalig communicatiebureau

Speciaal voor praktijkhouders (fysiotherapeuten, coaches, psychologen, huisartsen, verloskundigen, etc) en starters bied ik een totaalpakket aan op het gebied van communicatie.

Dus wil jij jouw praktijk of nieuwe bedrijf een boost geven? Wil je meer zichtbaarheid, een professionele uitstraling, meer impact en omzet? Ik help je!

Kennismaken? Neem contact op!

1 + 13 =

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens op mijn website. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Contact

E-mail: nina@ninarang.nl

Werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag

KVK73924466 

BTWNL145066095B02

Privacy Policy