Speciaal voor starters en praktijkhouders

Je bent goed in wat je doet. Je levert kwaliteit. Mensen komen bij je terug. Maar toch denk je steeds vaker: ik zou wel eens wat meer aandacht aan communicatie en marketing moeten besteden. Iets meer zichtbaar worden, vindbaar zijn, uitdragen wat mijn missie of visie is. Duidelijk maken wat ik voor mijn klant kan betekenen, voor die persoon die ik graag als klant of patiënt in mijn praktijk wil hebben.

Een heldere boodschap, een (mooiere) website, een huisstijl die past bij jou en/of je praktijk of de doelgroep die je wil bereiken. Een nieuw logo of meer zichtbaarheid op social media. Je weet het allemaal wel, maar: waar begin je? En hoe doe je dat eigenlijk allemaal?

Omdat ik zelf de afgelopen jaren druk bezig ben geweest om de communicatie voor mijn online onderneming (www.zograageenbaby.nl) op poten te zetten, weet ik intussen alles van communicatie voor een praktijk! En die kennis en kunde wil ik graag inzetten voor professionals die mijn hulp goed kunnen gebruiken, maar zelf liever bezig blijven met waar ze zelf goed in zijn. Of je nou fysiotherapeut bent of coach of iets daar tussen in….het is belangrijk dat potentiële klanten/patiënten je weten te vinden en een goede indruk van je krijgen.

Of ben je net gestart en wil je alles in gang gaan zetten, maar heb je geen idee hoe je aan een website komt en wat daar dan allemaal op moet komen te staan? Laat staan wat er nog meer allemaal moet gebeuren (flyers, visitekaartje, adverteren, nieuwsbrief, social media, Google etc)…Ook starters help ik graag op weg, zodat jij straks ook READY TO GO bent!

All in one

Communicatieadviseur, dat ben ik al een tijdje. Teksten schrijven deed ik ook al….maar de laatste jaren heb ik ook heel veel geleerd over branding, design en het bouwen van websites en online academies (e-learnings, online programma’s of hoe je het wil noemen). Daarmee ben ik – in mijn uppie – ineens een full service communicatiebureau! Althans….als het niet al te ingewikkeld hoeft te zijn ;). Heb je heel specifieke wensen voor de functionaliteit van je website of design, dan ben ik er om mee te denken over de inhoud, vorm en tekst en ik zal de beste webbouwer of designer voor je vinden en het proces begeleiden. 

Pakket

Om het een beetje overzichtelijk te houden, heb ik een pakket samengesteld dat ideaal is voor wanneer je een praktijk hebt en wil professionaliseren of net voor jezelf bent begonnen. Voor starters (korter dan 1 jaar ingeschreven bij de KVK) hanteer ik ook een starterskorting van 10% omdat ik uit eigen ervaring weet hoe spannend dit soort investeringen kunnen zijn als je net begint met je eigen bedrijf. 

Het pakket kun je aanvullen met extra’s (zie hieronder), maar je kunt natuurlijk ook iets weglaten als je wil. 

Het pakket bestaat uit:

– Een eerste kick-offgesprek: in kaart brengen wat nodig is en wat je wil

– Positioneringsvragenlijst om doelgroep, missie/visie en jouw verhaal helder te krijgen

– Brandingvragenlijst: welke kant gaan we op qua huisstijl/tone of voice/wel of geen nieuw logo etc.

– Een brandingsvoorstel (kleurenpallet, designelementen, etc)

– Ontwerp van een (nieuwe) website qua inhoud, design en functionaliteiten

– Bouw van de website (+ regelwerk zoals vastleggen of verhuizen domeinnaam en de hosting regelen) OF het begeleiden van een externe webdesigner/bouwer

– Het (zonodig) redigeren van bestaande teksten 

– Een filmpje met uitleg over hoe je de website kunt onderhouden

– Tussentijds onbeperkt contact en vragen stellen 😉

De prijs van het totaalpakket is €2750 (excl BTW)

                                 Extra’s

 • Communicatieadvies algemeen;
 • Corporate story (jouw verhaal, missie en visie beschreven en te gebruiken als basis voor alle middelen);
 • Het schrijven van (web)teksten;
 • Het ontwerpen en produceren van flyers, posters, brochures, rollupbanner, visitekaartjes, visuals voor social media of andere middelen;
 • Het maken van een nieuwsbrief (qua opmaak/inhoud en evt tekst), e-mailmarketing opzetten, instellen Mailchimp of Mailblue account en automations en de koppeling maken met je website;
 • Het bedenken, maken en plaatsen van een ‘download’ om je klantendatabase te laten groeien + koppeling aan je e-mailmarketing provider;
 • Adverteren op Google/Facebook/Instagram;
 • Het instellen van Google Analytics/Business;
 • Social media content bedenken, maken, plannen en evt plaatsen (design en tekst);
 • Je eigen e-learning of online omgeving/programma;
 • Het creëren van een beeldbank met lekker veel foto’s die je kunt gebruiken voor social media en je website (fotograaf zoeken/briefen/selectie);
 • Het maken van video’s, audio-opnamen, podcasts, webinars;
 • Free publicity, interviews, persberichten, media benaderen etc;
 • Het organiseren van (online) events/meetings;
 • …….wellicht vergeet ik iets, dus je kunt altijd vragen of iets mogelijk is. Zo niet, dan leer ik het of help ik je zoeken naar de juiste persoon!

Bovenstaande extra’s zijn op basis van een uurtarief (excl BTW). Voor alles geldt: ik maak altijd eerst een inschatting qua tijd. Zo kun je altijd kijken waar je prioriteit ligt en wat misschien nog even kan wachten.
Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Neem even contact met me op welke tarieven ik hanteer, want ik heb verschillende tarieven voor verschillende werkzaamheden. Ik kan altijd een offerte opmaken op basis van je wensen.

Keertje (online) kennismaken en de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op via onderstaand formulier, via Facebook Messenger of stuur een mailtje naar nina@ninarang.nl en ik neem zo snel mogelijk contact op.

Wat ik onlangs heb gedaan…

Mijn eigen online onderneming Zo graag een Baby heb ik geheel zelf opgezet. Ik heb ook (oa) de nieuwe huisstijl (incl logo) en website (lancering gepland op eind 2020) gemaakt voor fysiotherapiepraktijk Fysio2Move en ik doe ontwerpwerk voor Ennerchi en EVE Women’s Wellbeing.

Weten wat ik voor je kan doen? Neem contact op!

7 + 4 =

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens op mijn website. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.